Q4J

Q4J werd opgericht door Jessica Leyne om leerlingen te ondersteunen tijdens hun studie in het middelbaar onderwijs. Na een fulltime carrière van 7 jaar in het onderwijs stopte Jessica met lesgeven in een fysieke school om andere dromen waar te maken. Echter nu met de Corona-crisis wil ze jonge gedreven studenten helpen zodat hun studietijd niet teloor gaat.

De sluiting van de scholen door de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus is niet de aanleiding geweest voor het oprichten van Q4J maar wel de druppel. Jess dacht al jaren aan het oprichten van een online platform waar leerlingen ongestoord en vooral onbevooroordeeld hun vragen kunnen stellen over hun leerstof. Op Q4J kan je elke vraag aangaande wiskunde, biologie, fysica en chemie stellen! In de toekomst zal dit uitgebreid worden met nog meer vakken van je lessentabel.

Heb je een vraag over je leerstof?

Q4J zal je helpen en begeleiden! Zonder vooroordelen, met studietips én vooral met een gezonde dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *